22 Mart 2012 Perşembe

GRİMM KADROSUNU TANIYALIM

Nick Burkhardt

Başroldeki karakterimize David Giuntoli hayat veriyor.
Çoğunlukla iyi niyetli olan ve  bu tür dizi kahramalarının aksine, oldukça mantıklı hareket eden, salaklıklar peşinde koşmayan biri. Grimm olduğunu en yakınındakilerin bilmemesinden ötürü işi bir kat daha zorlaşıyor, ama yine de bir şekilde başa çıkabiliyor.

Hank Griffin


Karaktere Russell Hornsby hayat vermekte.

Nick'in cinayet masasında birlikte çalıştığı ortağı Hank, Nick'in bu gördüklerinden yaşadıklarından haberi olmayan  normal bir insan. Tüm çözdükleri davalardaki "Bu cinayet de nasıl bu kadar hunharca işlenmiş acaba?" durumlarını kendisine ve diğer normal insanlara bir şekilde yutturmak gerekliliği neyse ki pek yorucu olmuyor.

Juliette Silverton

Bitsie Tulloch (U.S. TABS OUT) Actress Bitsie Tulloch poses for a photo backstage during MTV's Total Request Live at the MTV Times Square Studios on February 27, 2008 in New York City.

Karaktere Bitsue Tulloch hayat vermekte

Kahramanımızın birlikte yaşadığı sevgilisi Juliette de aynı durumda. Her ne kadar Nick'e fazlasıyla destek olan ve anlayışlı bir kız arkadaş olsa da Nick'in bir Grimm olduğunu bilmiyor olması kahramanımızın işlerini elbette zorlaştırıyor.

Eddie Monroe

Karaktere Silas Weir Mitchell hayat vermekte.

Ortağı ve sevgilisine bir şey açıklayamayan Nick, çareyi ıslah olmuş bir Wesen olan, kimseye zarar vermeyen bir hayat süren Monroe'dan sık sık yardım almakta buluyor.

Wu


Karaktere Reggie Lee hayat vermekte
Polis merkezinde, komiser yardımcısı olarak çalışıyor. Nick ve ortağının baktığı davalarda genellikle cinayet mahalline bizimkilerden önce gelen kişi oluyor.

Sean Renard
 
Sasha Roiz Actor Sasha Roiz attends the 2010 Syfy Upfront party at The Museum of Modern Art on March 16, 2010 in New York City.

Karaktere Sasha Roiz hayat vermekte
Komiser Renard, Nick ve Hank'in müdürü konumundaki komiser. Güçlü ve kontrollü biri olan Renard, birçok davada kahramanlarımızı yönlendirici ve akıl verici biri konumunda.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder