1 Nisan 2012 Pazar

SPARTACUS 3.SEZON FÄ°NALÄ°NÄ°N ARDINDAN

Spartacus 3.sezonuna 30 mart akÅŸamı müthiÅŸ bir sezon finaliyle veda etti.Sezon finalinde resmen ölüm yaÄŸdı, bu kadar ölüm olacağı ve  glabber konusunun keskin hatlarıyla kapanması güzel baÄŸlamışlar. Finale Spartacusun müthiÅŸ savaÅŸ taktiÄŸi ve Lucretianın sezon boyunca kurduÄŸu dahiyane planı damga vurdu.

Ölümleri sırasıyla ele almak gerekirse 1.ölüm hepimizi üzen bir ölüm oldu Katrina Law'ın canlandırdığı spartacusun sevgilisi mira, ekipteki almanların yiyecek bulmak için habersizce dağdan inmeleri sonucu glabberin komutanı tarafından balta ile öldürüldü.Spartacus karısından sonra sevgilisinide glabber yüzünden kaybetti.
 

2.ölüme gelirsek bu sene hepimizin nefretini kazanan suriyeli ashur, 2.sezonda crixus un sevgilisi naevia yı dokunulmaz hizmetçilikten kendine bir gecelik sevgili yapıp, sonrada satılmasına neden olmuştu. Lucretianın müthiş planı ile resmen dağa çıkıp intihar görevine giden ashur ölümü büyük acılar çektirdiği naevianın kılıcıyla gitti.




3.ölüm ise büyük usta doctore savaş alanında hayata veda ederken, intikamını onu öldüren adamı öldüren gannicus aldı.



44.ölüm Lucretia nın intiharı oldu doÄŸum sancıları baÅŸlayan  Ilithyia nın karnını yararak bebeÄŸini aldı ve bebekle  beraber uçurumdan at


4 yorum: