27 Nisan 2012 Cuma

MÜJDE FRİNGE 5.SEZON ONAYINI ALDI

Fox kanalının bilim-kurgu dizilerinden Fringe hakkında sonunda müjdeli haber çıktı. 5.sezon oanyını alan dizi 13 bölümlük harika bir final sezonuyla bizlerle olmaya devam edecek.


Fox kanalının başkanı Kevin Reilly yeni sezon onayı ile ilgili yaptığı açıklamada Fringe'in televizyonun en yaratıcı dramalarından birisi olduğunu belirtip yapımcı, yazar ve yetenekli oyuncu ekibine teşekkürlerini sunarken ''13 bölümlük final sezonu, Fringe'in tutkulu ve sadık izleyici kitlesinin hak ettiği zirveye ulaşacağımız finali sunmamızı sağlayacak. Final hem acı hem tatlı olmasına rağmen oldukça heyecan verici bir son sayfa olacak'' ifadelerini kullandı. Fringe'in yapımcısı JJ Abrams ise ''İmkansızı mümkün kılan Fox kanalına ve fanlarımıza karşı oldukça heyecanlı ve minnettarız. Fringe'in beşinci sezonuyla devam etmesi serinin heyecan dolu ve çılgın bir şekilde sonuçlanmasını sağlayacak'' şeklinde konuştu.
.
.

2 yorum:

  1. ne zaman gösterime girecek 5. sezon

    YanıtlaSil
  2. 1-2-3 ve 4.sezonlar eylülde başladığı için büyük ihtimal eylülde başlar ama 5.sezonu 13 bölüm olacağı için ocak 2013 de başlama ihtimali de var

    YanıtlaSil