10 Ocak 2012 Salı

DEXTER 6.SEZON NELER OLDU

Dexter 6 sezondur  çok değişik  insanlarla savaştı, fakat bu sefer rakibi çok farklıydı.
İlk defa tanrı tasfirine ve  bunun elçilerine karşı mücadele etti. özetle psikopat seri katilimiz travis marshall'ın dünyanın sonunu getirmeye çalışması ve incil'de yer alan tabloları günümüze uyarlaması ile miami metro police ve dexter ile çatıştı.
http://images.buddytv.com/articles/dexter%2011-27.jpg

Düşünüleceği gibi dexter her zaman bir adım öndeydi Travis ile mücadelede. Ancak son bölümlerde Dexter öyle bir hale dönüştü ki bizim bildiğimiz dex'ten ziyade amacına ulaşmak için önüne geleni öldüren bir seri katile dönüştü ve çok sıkça harrynin kurallarından çıktı. Bu da sonundan biricik Harrison'ın riske girmesine neden oldu.
http://tvmedia.ign.com/tv/image/article/121/1214740/dexter-20111215084329276_640w_1324260250-000.jpg
Tanrı insanları zapt altına almak için üretilmiş bir kuram olarak tanımlıyor dexter. Bunu iç sesiyle bütün sezon boyunca görüyoruz.

Travis Marshall'ın kendisini dünyanın sonunu getirmek için seçilmiş bir kişi olduğuna inanmasıyla kutsal olarak kabul ettiği kitapta dünyanın sonunun geleceğine dair imgeleri gerçeğe döküyor ve bir durdurulmaz seri katil oluyor.

Tabi Dexter'da uzun süre Travis peşinde koşuyor ama Travis kolay lokma değil. Aslında Travis olarak değil de senaristler tanrının elemanı olarak yansıttı Travis'i, zira şansı ile çok şeyden kurtuldu.

Sezon finali öncesi ise kimse böyle bir  final tahmin etmiyordu. 6.sezonda ise hiçte  beklenmedik bir şey oldu ve Deb dexter'ın katil olduğunu gördü.
Son olarak Travis Dex'in sahte bayıltıcı numarası ile Dex'in ölüm tahtasına bağlandı ve uzun süre tanrı ve gerçekçilik muhabbeti  yapıldı. Dex sağlam kroşeler ile Travis'i çaresiz bıraktı. Tam ölüm vuruşunda Deb'in sahnede belirmesi ile bolca küfür etmeme neden oldu.

1 yorum:

  1. COK GÜZEL ELE ALMIŞSSIN BU TARZ YAZILARININ DEVAMINI BEKLİYORUM

    YanıtlaSil