3 Ocak 2012 Salı

THE SECRET CİRCLE NELER OLACAK


Bu ihtiyarlar The Secret Circle üzerinde fazla zaman harcamışlardır.Jane onun son sorunları ile ilgili yardım almak için bir şifacı bulmak için yola çıkmış olmasına karşın, Kate -Charles annesi-, şehre geliyor. Charles’ın farklı bir tonda söylemesine rağmen, Diana büyükannesini görmek için çok heyecanlanıyor. Kate son derece sezgisel ve yakında Dawn ziyaret ediyor. Şehirdeki pek çok garip şeyler oluyor, Kate bunların neden olduğunu ona soruyor. Özellikle Charles’dan Dawn ve Diana arasındaki ilişkiyi öğrenince, Dawn hakkında oldukça şüphelenir. Yaşlılar kesinlikle berbat değillerdir.

Dediğim gibi, bölüm onun karanlık büyünün Cassie üzerindeki etkisine yoğunlaşmıştır. Cassie ailesi hakkında öğrendiklerini hemen Adam’a anlatır ama bunları çember üyelerinden saklamak istemektedir. Ne yazık ki, Diana Adam’ın Cassie için karanlık büyü hakkında araştırma yaptığını görür ve gerçeği öğrenir. Cassie kendini ihanete uğramış hisseder, hata yaptığını bilmeden Adam’ı suçlar ve onu incitir. Faye ve Melissa ona ve onun güçlerine karşı dikkatli olurlar, bu sırada Diana ve Adam onu anlamaya çalışırlar. Ancak Cassie özel yeteneklerinin onu diğerlerine karşı yabancılaştırdığını hisseder. Daha sonra Kate’in Cassie’ye soyu ve karanlık büyü hakkında bir şeyler anlattığını söylemek mümkün. Ve bu durumla başa çıkmak için onun bir planı var. Peki daha sonra ne olacak? Bekleyelim ve görelim.

Kate’in ziyaretinden sonra Dawn panikler ve Charles’a planın tehlikede olduğunu söyler özellikle Ethan gibi biri Kate’e her şeyi anlatırken. Dawn’ın Yaşlılar hakkında neden bu kadar öfkeli olduğu hakkında biraz bilgi edineceğiz. Onun çözüm yolu herkesten kurtulmak, Kate de dahil olmak üzere. Doğal olarak Charles annesini öldürmek istememektedir ve Dawn’ın rahatlamasını ister çünkü o bir çözüm ile gelir. Asıl soru Charles’ın annesini kontrol etmesinin mümkün olup olamayacağı ve Dawn’ın bundan sonra ne yapacağı.

Bölümün bir kısımında Diana ve Charles  gerilim ile dolu küçük bir hazırlıksız bir akşam yemeği partisinde yer alır. Diana Cassie’yi partiye davet eder, bu sırada Jane şehir dışındadır ve Dawn partiyi çökertmeye karar verir. Kate Cassie’ye ilgi göstermiştir ama Dawn rahatsızlık çıkarmıştır.

Sonra Faye Cassie’nin gölgeler kitabından kuvvetli bir voodoo büyüsünü yönetir. O Melissa’ya kişisel gücünü geri kazanabilmek için bilinmeyen sihirli bir girişimde bulunabilme şansının olduğunu söyler fakat bu büyü malzemeleriyle daha önceden hiç çalışmamıştır ve kızlar internet üzerinden bu malzemeleri bulabilmek için bir yolculuğa çıkarlar.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder