24 Ocak 2012 Salı

CHUCK FİNALİNDEN SPOİLER


İki bölümden oluşacak finalin ilk kısmı Chuck vs. Sarah adını taşıyor. Sarah son görevinin akabinde Chuck'ın yanına dönecek fakat büyük bir sırla. Bu arada Ellie ve Awesome'a hayatlarını değiştirecek bir teklif gelecek. Tabi ki Joshua Gomez ve Adam Baldwin de bu bölümde yer alacaklar.


İkinci kısım Chuck vs. The Goodbye. Bu bölüm Chuck'ın son görevini anlatıyor. Son beş yıl içerisinde büyük zorlukla inşa ettiği herşeyin bir anda tehlikeye girmesi ve Chuck'ın geleceğini kurtarmak için savaşı bu bölümün ana teması. Tabi ki Chuck bu macerada da yalnız değil, ailesi arkadaşları ve "beklenmedik" müttefikler de yanında olacak.Yvonne Strahovski finalin kalpburucu ve travmatik olacağını iletmekten çekinmiyor. Chuck ve Sarah'nın ilişkilerinin yerle bir olacağını haber vermekten de. Yapımcı Chris Fedak izleyiciler tarafından meşaleler ve tırmıkla kovalanmayı istemediklerini fakat finalin riskli ve korkutucu olmasını amaçladıklarını söylemekle yetiniyor. 


Finalden yayınlanan bir başka videoda John Casey'i yerleri silerken görmek de fazlasıyla şaşırtıcı. Morgan'la yaptıkları konuşma, Casey'nin ajanlıktan elini ayağını çektiği izlenimi yaratıyor. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder