5 Nisan 2012 Perşembe

ARE YOU THERE, CHELSEA? KONUSU

Ocak ayında NBC kanalında yayınlanmaya başlayan ve 12 bölüm süren  ilk sezonunu geride bırakan Are You There, Chelsea ? nin konusundan kısaca bahsedelim.



Dizi , Amerika'da oldukça popüler olan, komedyen Chelsea Handler'ın çok satan kitabı Are You There, Vodka ? It's Me, Chelsea 'den esinlenilerek ortaya çıkarılmış. Aslında dizinin adı da bu şekilde olacakken, uzun oluşu ve içinde bir çeşit içki türü adını barındırdığı için, NBC'nin müdahelesiyle oldukça alakasız olan Are You There, Chelsea? şeklinde değiştirilmiş.
 
 
Dizide, Chelsea, yirmili yaşlarında, alkole fazlasıyla tutkun, oldukça eğlence düşkünü, dinamik bir cinsel yaşantısı olan, barda kokteyl garsonluğu yapan ve hayatını dolu dolu yaşayan bir kadındır. Dizide ise onun ve her biri ayrı bir alem diye nitelendirebileceğimiz arkadaşlarının ve ailesinin başından geçen komik ve eğlenceli olayları izliyoruz.
Başrolde, Chelsea karakteriyle Laura Prepon var.

Sloane
Chelsea'nin dindar, muhafazakar ve taze bir anne olan ablası Sloane, dizinin uyarlandığı kitabın yazarı ve aynı zamanda da yapımcısı olan Chelsea Handler tarafından canlandırılıyor.

Olivia
Chelsea'nin çocukluğundan beri en yakın arkadaşı olan hayalperest ve sevimli karakterimiz Olivia,  Ali

Dee Dee
Chelsea'nin şirin, oldukça saf ve iyi niyetli yeni ev arkadaşı Dee Dee, Lauren Lapkus 

Rick
Chelsea'nın çalıştığı barın yakışıklı barmeni Rick, Jake McDorman tarafından canlandırılıyor. Karakterimizin Chelsea ile aralarında sürekli romantik kıvılcımlanmalar olduğunu da söylemeden geçmeyelim.

Todd
Chelsea'nin bardan iş arkadaşı olan, zeki ve sevimli karakterimiz Todd'a, Mark Povinelli  adlı aktör hayat veriyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder