29 Mart 2012 Perşembe

GRİMM DE 3 YENİ KONUK

NBC kanalının 1.sezonu yayınlanmakta olan dizisi Grimm'e üç yeni isim konuk oluyor.

Kenneth Mitchell önümüzdeki bölümlerde karşımıza çıkacak ilk isim. Mitchell dizide Wildermann isminde olan ve ABD'nin kuzeybatı, Kanada'nın batı kesimlerinde yaşadığına inanılan iri, kıllı, maymun benzeri olarak nitelen efsanevi canavar Kocaayak (Big Foot) benzeri bir yaratık olarak karşımıza çıkacak. Mitchell'in karakterinin dizideki dünyada insanlara gözüken gerçek görünümü ise Larry isminde kendini kontol etme konusunda mücadele veren, insan ile yaratık yönü arasında kalmış birisi.



Dexter'ın yıldızlarından David Zayas, NBC'nin dizisine konuk olacak bir diğer isim. TV Line'ın raporuna göre aktör dizide İskandinavya folkloründe geçen ve korkunç görünümlü mistik, insanımsı dev yaratık olarak bilinen trol benzeri bir yaratık olan Hasslich olarak karşımıza çıkacak. Zayas'ın insan görünümlü karakterinin ismi ise Sal Burrel olacak.

Desperate Housewives'ın eski oyuncularından Roger Bart, Kenneth Mitchell'ın konuk olacağı ve Big Foot efsanesinin konu edileceği bölümde rol alacak bir diğer aktör olurken Wildermann olarak hikayede yer alacak ve bir bölümde gözükecek.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder