2 Mart 2012 Cuma

666 PARK AVENUE DEKİ ŞANSLI ÇİFT BELLİ OLDU

ABC'nin merak uyandıran pilot bölüm siparişlerinden birisi olan doğaüstü dizi 666 Park Avenue'nun oyuncu kadrosu son gelen haberlerle şekillenmeye başladı. Dizi kadrosuna katılan ilk isim ABC'nin unutulmaz dizisi Lost'da canlandırdığı John Locke karakteriyle hafızalara kazınan Terry O'Quinn olmuş ve dizinin gizemli binasının sahibi rolüyle hikayeye dahil olmuştu.



New York'un en tarihi apartmanlarından birinde yöneticilik yapma teklifini kabul edip buraya yerleşen ve çok geçmeden açıklanamayan doğaüstü olaylara şahit olmaya ve ürkütücü deneyimler yaşamaya başlayan genç bir çiftin öyküsünü anlatıldığı 666 Park Avenue'da bahsi geçen çifti oynayacak isimler de belli oldu. Dave Annable ve Rachael Taylor dizi kadrosuna katılan isimler oldular.

Gabriella Pierce'in aynı adlı kitap serisine dayanarak hazırlanan doğaüstü dizide Dave Annable, tarihi apatmana taşınan çiftin kocası rolündeki Henry karakterini canlandıracak. 32 yaşındaki aktör dizi dünyasında 111 bölüm boyunca yer aldığı Brothers & Sisters dizisindeki Justin rolüyle tanınırken Reunion (Aaron Lewis) ve Third Watch (Doug Maple Jr.) gibi dizilerin de kadrosunda yer aldı.

Rachael Taylor ise The Hollywood Reporter'ın haberine göre Dave Annable'in canlandıracağı Henry'nin karısı Jane rolünde hikayede yer alacak. 27 yaşındaki Avustralya doğumlu aktris dizi dünyasında daha önceden Minka Kelly ve Annie Ilonzeh ile birlikte Ekim ayında iptal kararı açıklanan ABC'nin kısa ömürlü yeniden çevrim dizisi Charlie's Angels'da (Abby Sampson) ve Grey's Anatomy'de (Dr. Lucy Fields) yer alırken, Transformers (Maggie Madsen), The Darkest Hour (Anne) ve Shutter (Jane) gibi filmlerde de rol aldı.

Warner Bros. TV ve Alloy Entertainment (Gossip Girl, Pretty Little Liars, The Vampire Diaries) yapımcılığında hazırlanan 666 Park Avenue'nun pilot bölüm yönetmenliğini Alex Graves (The West Wing, Journeyman, The Nine, Terra Nova) yaparken, Fringe ve Law & Order'da çalışmış David Wilcox ise pilot bölümün senaryosunu kaleme alan isim.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder