21 Mart 2012 Çarşamba

ARROW'UN KADROSU GENİŞLİYOR

The CW kanalının DC Comics karakteri Green Arrow'a dayalı olarak geliştirdiği ve pilot bölümünü sipariş ettiği Arrow'un kadrosu genişliyor. Dizi kadrosu, katılan bir çok isimle birlikte iyice şekillendi. Bunun dışında diziyle ilgili ilk görsel yayınlandı ve Stephen Amell'in canlandıracağı Green Arrow'un ilk görünümü takipçilere sunuldu.


DC Comics’in 1941'in Kasım ayında yayınlamış olduğu More Fun Comics’in 73. sayısında ilk olarak karşımıza çıkan ve Robin Hood’a benzetebileceğimiz Green Arrow kendisini suç ve kötülüklerle savaşmaya adamış ve bunu müthiş okçuluk yeteneği sayesinde okları yardımı ile yapan bir süper kahraman. Green Arrow aslında Star City'li bir milyarder olup (Oliver Queen) servetini suç ve kötülüklerle olan savaşında araç olarak kullanmaktadır.

Katie Cassidy, dizinin lider kadın karakteri olarak kadroya katılan isimlerden biri.
25 yaşındaki aktris dizide genç bir avukat olan ve Oliver Queen’in ilgi duyduğu kadın Laurel karakteriyle hikayede yer alacak. Çizgi romanda Dinah 'Laurel' Lance olarak bilinen karakterin Black Canary isminde bir de süper kahraman kimliği var. Pilot bölümde karakterin bu özelliğinin yansıyıp yansımayacağı net değil.

 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder