24 Temmuz 2012 Salı

THE WALKİNG DEAD 3.SEZON HABERLERİ

The Walking Dead yapımcılarından ve çizgi romanın yaratıcı ismi Robert Kirkman ise TVLine'a yaptığı açıklamalarda yeni sezonda bizleri nelerin beklediğini kısaca özetliyor. Kirkman'a göre üçüncü sezon yeni bir atmosfer ve yeni bir tarz içeriyor.

Kirkman, çizgi roman serisinin favori karakterlerinden Michonne (Danai Gurira) ve The Governor'ın (David Morrissey) tanıtılıp hikayeye dahil edileceği yeni bölümlerden gerçekten gurur duyduğunu söylerken ''Yeni sezon ile ilgili her şey hakkında heyecanlıyım. Yeni karakterler, yeni bir hikaye ve yeni atmosfer mevcut. İnsanların henüz bilmediği yeni karakterler de yolda! Yeni karakterlerin hikayeye nasıl yön vereceğini hep beraber göreceğiz. Tüm bunlar gerçekten çok heyecan verici. Sezonun yeni karakterlerinden Michonne ve The Governor ikilisi fanların istediği şekilde çizgi romandan gelen özellikleri ile karşımıza çıksa da bunun yanında bazı değişikliklerle karşımıza çıkacaklar! Ayrıca ikinci sezon sonunda hayatta kalmayı başaran karakterlerimiz kuşkusuz yeni sezonda da karşımızda olacaklar. Üçüncü sezon için harika şeyler hazırladık ve izleyicilerimizin tepkisini görebilmek için oldukça heyecanlı ve istekliyim'' ifadelerini kullanıyor.


AMC ekranlarındaki televizyon uyarlamasının orijinal çizgi roman serisinin hikayesinden sapmalar ve farklılıklar göstermesinden dolayı oldukça mutlu olduğunu da dile getiren Kirkman bu konu hakkında ise şu ifadeleri kullanıyor: ''Şu konuda son derece kararlıyım ki eğer televizyon şovumuz çizgi romanın doğrudan ve birebir türde bir uyarlaması olsaydı seyircilerimizin önemli bir yüzdesi için bu durum tamamen sıkıcı hale bürünecekti. Çünkü, çizgi roman serisinin satışları ve ulaştığı kitle gerçekten yüksek rakam ve oranlarda. Bu yüzden hikayelerimizi, çizgi roman hakkında hiçbir bilgiye sahip olmayan insanların yanı sıra kitapları okuyan The Walking Dead takipçilerini tahminlere yönelticek şekilde şekilde hazırlıyor ve bu kitlenin de diziye bağlılığını sürekli kılmaya çalışıyoruz. Şunu da belirteyim; eğer tamamen bana bağlı olsaydı, gösteri çok daha farklı olabilirdi. Ancak dizi fanları için bazı şeyler oldukça önemli. Karakterleri ve hikayeyi temelden değiştirmemiz halinde o zaman bu yapım The Walking Dead olmayacaktı.''

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder