24 Temmuz 2012 Salı

CASTLE 5.SEZON HABERLERİ

Ünlü cinayet romanı yazarı Richard Castle’ın, New York polis departmanında dedektif Kate Beckett ile birlikte çözdükleri cinayetleri izlediğimiz ABC dizisi Castle, önümüzdeki sonbahar döneminde ekranlara geri dönecek diziler arasında yer alıyor.

Son günlerde dizi setinden yayınlanan fotoğraflarını takip ettiğimiz Castle'ın beşinci sezon kadrosuna birden çok bölümde yer alacak konuk bir ismin katıldığı duyuruldu. NBC dizisi Heroes'ta canlandırmış olduğu Noah Bennet karakteriyle tanıdığımız Jack Coleman'ın Castle'ın beşinci sezonuna konuk olacağı öğrenildi. Peki aktör dizide nasıl bir rolle karşımıza çıkacak?

Coleman yeni sezonun hikayesinde Castle (Nathan Fillion) ve Beckett (Stana Katic) için önemli bir düşman olarak belirecek! Dizinin yaratıcı ismi Andrew W. Marlowe'un TVLine'a yaptığı açıklamaya göre Coleman'ın karakteri, oldukça tanınan ve popüler bir ABD senatörü olup, kendisini Beckett ile bir mücadele ve çatışma içinde bulacaktır. Karakterin, Beckett'in annesinin cinayet olayının örtbas edilmesini çevreleyen olaylarla bir ilişkisi olabilir mi? Şimdilik elimizdeki bilgiler bunlarla sınırlı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder