5 Temmuz 2012 Perşembe

CASE HİSTORİES TANITIM

BBC ekranlarında geçen yaz yayın hayatına başlayan dizi Kate ATKİNSON'ın 3 kitabından oluşturulmuş bir polisiye yapım.

Çekimleri Edinburgh da gerçekleştirilen dizimiz, özel dedektif Jackson Brodie'nin etrafında gelişiyor. Karakterimizin maceraları 2 bölümde bir değişiyor. Atıldığı maceraların yanı sıra, bir yandan da dedektifimizin özel hayatına şahit oluyoruz. Gerek ailesiyle olan ilişkisi, gerekse travmatik geçmişi, dizinin önemli bir kısmını oluşturuyor.

Jackson Brodie
Ana karakterimiz olan özel dedektifimiz, eskiden asker ve polis memuru olarak görev yapmış. Artık, işler eskisi gibi yürümediği için bazı zamanlar para adına kayıp kedileri bile arama girişiminde bulunuyor

Louise Munroe
Jackson'ın eski iş arkadaşı olan Louise, hala polis merkezinde çalışıyor. İşini bıraktığından beri Brodie'yle iletişimini koparmayan tek polis olan karakterimiz, yapmaması gerektiği halde çoğu zaman dedeftifimizle bilgi paylaşımında bulunuyor.

Deborah Arnold
Jackson'ın asistanı olan Deborah, dizinin en eğlenceli karakteri. Jackson'a sürekli para kazanması gerektiğini hatırlatıyor. İşinden pek memnun olmayan Deborah, üniversitede sanat tarihi okumuş


Josie Brodie
Josie, Jackson'ın eski eşi. Boşanmalarının üzerinden 1 yıl geçmiş olsa da küçük kızlarından dolayı, sürekli iletişim halindeler. Bu iletişim durumu, karakterimiz tarafından gayet mesafeli bir şekilde devam ettiriliyor.

Marlee Brodie
Jackson'ın biricik kızı olan Marlee, annesiyle birlikte yaşıyor. Tam bir "babasının kızı" olan karakter, babasıyla birlikte vakit geçirmeye bayılıyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder