3 Åžubat 2012 Cuma

THE WALKÄ°NG DEAD'A 2 YENÄ° KONUK

Amerikan AMC kanalnda gösterilen  zombi dizisi The Walking Dead!e  8. bölüm ile birlikte konuk oyuncu olarak katılacak 2 yeni isim açıklandı: Michael Raymond James ve Aaron Munoz.


Her iki isim dizide, uzun bir aranın ardından 12 Åžubat‘ta AMC ekranlarına dönecek The Walking Dead’in ‘Nebraska’ bölümünde ilk olarak izleyicilerin karşısına çıkacak. Oyuncuların kaç bölüm boyunca hikayede yer alacakları hakkında ise henüz net bir bilgi verilmiÅŸ deÄŸil.

Shock Till You Drop‘un haberine göre Cadillac Records ve Solving Charlie gibi yapımlarda rol almış aktör Aaron Munoz dizide Rick (Andrew Lincoln) ve diÄŸer kurtulanlarla rastlaÅŸacak Tony isminde bir karakteri canlandıracak. Tony karakteri çabuk öfkelenen, yemek, kadın ve silahlardan hoÅŸlanan bir adam olarak tanımlanıyor.

Michael Raymond James‘in dizide canlandıracağı karakterin ismi ise Dave olacak. Dave de yolu Rick ve grubuyla kesiÅŸecek kurtulanlardan birisi. Ãœlkenin kuzeydoÄŸusundan büyüleyici ve cana yakın özelliklere sahip olup gayet iyi birisi olarak gözükmesine raÄŸmen acımasız ve kurnaz yönü de mevcut. 34 yaşındaki Michael Raymond James dizi dünyasında daha önceden HBO’nun yaz dönemi dizisi True Blood‘da canlandırdığı Rene Lenier ve kısa ömürlü FX draması Terriers‘deki Britt Pollack rolleriyle biliniyor.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder