1 Şubat 2012 Çarşamba

THE SECRET CİRCLE KONUSU

Secret Circle‘in başrollerinde Cassie Blake olarak Britt Robertson, Adam Conant olarak Thomas Dekker, Charles Meade olarak Gale Harold, Faye Chamberlain olarak Phoebe Tonkin, Melisa olarak Jessica Parker Kennedy, Diana Meade olarak Shelly Henning, Nick olarak Louis Hunter, Jane Blake olarak Ashley Crow ve Dawn Chamberlain olarak Natasha Henstridge yer alıyor. Dizi, 15 Eylül, Salı günü CW kanalında başlayacak.L.J. Smith’in kitap serisinden uyarlandı. The Secret Circle, yapımcı Kevin Williamson (“The Vampire Diaries,” “Scream,” “Dawson’s Creek”), Andrew Miller (“Imaginary Bitches”), Leslie Morgenstein (“The Vampire Diaries,” “Gossip Girl“) ve Gina Girolamo ile birlikte Outerbanks Entertainment, Alloy Entertainment, Warner Bros. Television ve CBS Television Studios yapımı.
http://www.bolumizleyin.com/botmix/images/the-secret-circle.jpg
Pilot bölümünün yapımcıları Elizabeth Craft (“The Vampire Diaries,” “Lie to Me”) ve Sarah Fain (“The Vampire Diaries,” “Lie to Me”). Liz Friedlander (“The Vampire Diaries,” “90210″), Pilot bölümü yönetti.

Cassie Blake mutlu ve normal bir genç kızdı ta ki annesi Amelia trajik bir kaza yangınının sonucunda ölene kadar. Öksüz ve çok üzgün olan Cassie, annesinin birkaç yıl önce terk ettiği Washington’ da Chance Harbor adlı küçük ve güzel kasabaya sıcakkanlı ve sevecen büyükannesinin yanına taşınır.

O kasabanın sakinleri Cassie’nin kendisi hakkında bildiklerinden daha çok biliyor gibi görünüyorlar. Cassie tatlı Diana ve onun yakışıklı sevgilisi Adam, melankolik yalnız adam Nick, alışılmış kız Faye ve onun arkadaşı Melisa adlı lisedeki sınıf arkadaşlarıyla tanıştıktan sonra garip ve korkunç şeyler olmaya başlar.

2 yorum:

  1. cassie ve adam ayrılACAKLAR MI ?

    YanıtlaSil
  2. evet 17.bölümde ayrıldılar bir iksir içerek adam yaşanan aşkı unuttu ama cassie ye tesir etmedi. Cassie nin babasının bir oyunu var ama sonra çıkacak

    YanıtlaSil