18 Åžubat 2012 Cumartesi

BEAUTY THE BEAST KONUSU

Kristin Kreuk ve Austin Basis ikilisi The CW kanalının pilot bölüm sipariÅŸini verdiÄŸi Beauty & The Beast'in kadrosuna katılan ilk isimler oldu. 


Beauty & The Beast, 1987–1990 yılları arasında CBS'de ekranlara gelen, Linda Hamilton (Terminator) ve Ron Perlman (Sons of Anarchy)'ın oynadığı Beauty and the Beast dizisine dayalı olarak geliÅŸtirilen bir dizi projesi ve çirkin aslan adam Vincent ile güzel Catherine'nın imkansız ama güçlü aÅŸkının hikayesini gözler önüne seriyor. The CW'nin projesinde ise bu hikayeninin günümüze yansıyan modern versiyonunu izleyeceÄŸiz.


Deadline'ın haberine göre, Smallville'in yıldız isimlerinden Kristin Kreuk, dizide ana kadın karakter olan güzeli yani sert bir NYPD cinayet masası dedektifi olan Catherine karakterini canlandıracak. Catherine, dokuz yıl önce annesinin bir cinayete kurban gitmesinden sonra hala duygusal olarak zarar görmüş durumdadır. Annesinin katili ise The Beast (Vincent Koslow) tarafından öldürülmüştür. Catherine dedektiflik yeteneklerini kullanarak, kötü giden bir askeri deneyin ardından yaşamını sürdüren Vincent'ın izini sürecek ve onu dış dünyadan koruyacaktır. CBS Television Studios yapımcılığında hazırlanacak hikayede bilinmeyen bir çok nokta ve The Beast'in bir çok sırrı olacak.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder