9 Şubat 2012 Perşembe

HOUSE MD. BU SEZON SON

Fox kanalından yapılan açıklamaya göre ekranların çok izlenen dizisi House M.D bu sezon 8. ve son sezonunu oynuyor.


Dizinin idari yapımcıları David Shore ve Katie Jacobs ile Hugh Laurie'nin ortak bildirisinde ''Uzun bir görüşmenin ardından House M.D. yapımcı ve yaratıcıları ile birlikte bu sezon yani sekizinci sezonun dizinin son sezonu olması gerektiğine karar verdik. Bu senenin Nisan ayıyla birlikte 177 bölüm tamamlanmış olacak'' ifadeleri kullanılırken yazının devamında dizinin bitişiyle ilgili düşüncelere yer verildi.

House yapımcıları, Fox Broadcasting ve Universal Television'a ise destek ve sabırlarından dolayı teşekkürlerini iletirken, dizi izleyicilerine ise özel teşekkür ve övgülerini sundular. Fox başkanı Kevin Reilly ise karar hakkında ''Üzülsek de boğazımız düğümlense de hepimiz Hugh, David ve Katie'nin açıklamış olduğu bu karara saygı duyuyoruz. Tüm House ekibi sekiz sezon boyunca bizlere ve dünyanın dört bir köşesindeki insanlara en çarpıcı, en etkileyici, en zorlayıcı karakter ve hikayeleri sundu. Tüm ekibe ve gösteriyi uzun seneler boyunca destekleyen izleyicilere gönülden teşekkürlerimi sunuyorum'' ifadelerini kullandı.


Antisosyal, ağrı kesici bağımlısı, esprili, aksi, huysuz ve küstah bir doktor Gregory House... Fakat kesinlikle çok akıllı, çok pratik, işinde fazlasıyla iyi. Sağ bacağındaki rahatsızlığı yüzünden koltuk değnekleriyle bütünleşmiş karizmatik doktor tam bir dahi. Kimsenin tanı konamadığı hastalıkları bir bakışta anlıyor ve ekibiyle birlikte herkesi iyileştirmeye çalışıyor. Dolayısıyla ünü tüm ülkeye yayılmış durumda. Fakat hastalarını iyi ederken, ekibindeki doktorların da psikolojilerini bozmaktan çekinmiyor... Sekiz sezon boyunca bizlere unutulmaz dakikalar yaşatan dizi Emmy, Golden Globe, Golden Reel, People's Choice, Satellite, Screen Actors Guild, Teen Choice, Television Critics Association, Writers Guild of America ve AFI ödülleri gibi sayısız organizasyonda ödüle layık görüldü ve dünyanın dört bir yanından büyük ilgiyle izlenmeye devam ediyor

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder