8 Şubat 2012 Çarşamba

THE FADES KONUSU

İngiliz BBC Three kanalında yayınlanan fantastik-korku türünde bir dizidir.Yayın hayatına  21 Eylül 2011'de başlayan dizimizin 1.sezonu  6 bölümden meydana gelmektedir.Dizimiz 26 Ekim 2011'de sezon finalini yaptı.



Paul, 17 yaşında, içe dönük, sessiz, çekingen, herkes tarafından ezik ve ucube olarak nitelendirilen bir çocukcağızdır. Bütün bunlarla ilgili sıkıntılarının yanında, gördüğü kabuslarla da başı epey derttedir. Her gece kıyamet ve yok oluşa dair garip rüyalar görür ve bu yüzden hayatı cehenneme döner. Bu da yetmezmiş gibi bir de etrafında, kendisinden başka kimsenin göremediği ve daha sonra solgunlar diye adlandıracağımız yaratıklar belirmeye başlar.

Öldükten sonra göğe yükselemeyen ve dünyada sıkışıp kalan ruhlara solgun diyoruz. Bu varlıklar, bir şekilde  tekrar ete ve kemiğe bürünüp normal bir insan gibi yaşamanın yolunu bulur. Bir tarafta da "Angelic" denilen, bir takım özel güçlere sahip insanlar var ve dünyayı solgunların yol açabileceği sorunlardan korumak, onların başlıca görevidir. Başkahramanımız Paul, onlardan biri olduğunu öğrendiği gün esas olaylarımız başlar.




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder