28 Haziran 2012 Perşembe

THE GOOD WİFE 4.SEZON HABERLERİ

The Good Wife, kaliteli oyuncu kadrosunu yetenekli isimlerle takviye etmeyi bu sezonda da sürdürüyor. Dizi kadrosuna şu ana kadar katılan yeni isimlere bakalım: Maura Tierney, Marc Warren, Kristin Chenoweth ve Nathan Lane. Peki bu isimler hangi rollerle karşımıza çıkacak?

ER ve NewsRadio gibi dizilerin yıldız ismi Maura Tierney yeni sezonda kendi çabalarıyla milyarder bir iş kadını ve Chicago siyaset dünyasının duayeni haline gelmiş olan Maddie karakterini canlandıracak. Maddie, Eli (Alan Cumming) için Peter Florrick'in (Chris Noth) valilik kampanyasını finanse etmek ve destek vermek konusunda bir hedef haline gelecek. Karakterin gelecek sezonun hikayesinde en az 10 bölüm boyunca yer alacağı duyuruldu. Deadline'ın haberine göre 1999-2009 seneleri arasında medikal temalı ER dizisinde Abby Lockhart karakterine hayat veren Maura Tierney ile aynı dizide Carol Hathaway'i canlandıran Julianna Margulies ikilisi bu gelişmeyle birlikte yeniden bir dizi projesinde buluşmuş oluyor. 47 yaşındaki Tierney, Emmy adaylığı kazandığı ER ve NewsRadio (Lisa Miller) dışında dizi kariyerinde Rescue Me (Kelly McPhee), The Whole Truth (Kathryn Peale) gibi yapımlarda da rol aldı. Aktris ayrıca NBC'nin 2010 senesinde başlayan ve ekran macerasını hala sürdüren Parenthood dizisinde Sarah Braverman karakteri için seçilen ilk isim olmuş ancak meme kanserine yakalanması nedeniyle diziden ayrılma kararı alarak rolünü Lauren Graham'a bırakmıştı.

Son dönemde Hustle ve Mad Dogs'ta izlediğimiz Marc Warren dizide Kalinda'nın (Archie Panjabi) uzak kaldığı eski kocası Nick karakteriyle yinelenen bir rolle karşımıza çıkacak. Kalinda, tehlikeli ve kendi çıkarları için başkalarını kullanan birisi olarak tanımlanan kocasından uzaklaşmak istese de yeni sezonun başında kendisiyle yeniden iletişime geçmek zorunda kalacak. 45 yaşındaki aktör Hustle (Danny Blue) ve Mad Dogs (Rick) dışında dizi kariyerinde Mutual Friends (Martin Grantham), State of Play (Dominic Foy), Band of Brothers (Albert Blithe) gibi yapımlarda rol aldı.

Son olarak ABC'nin ilk sezonunun ardından iptal kararı aldığı GCB isimli komedi dizisinde izlediğimiz Kristin Chenoweth yeni sezon kadrosuna katılan bir diğer kadın oyuncu oldu. Entertainment Weekly'nin haberine göre aktris dizide Peter Florrick'in kampanyası hakkında yazılar yazan atik bir haber muhabirini canlandıracak ve çiftin evliliklerini araştırmaya, Peter ve Alicia'nın özel hayatlarına inmeye başlayınca Alicia (Julianna Margulies) ile yolları kesişecek. Yinelenen bir rolle karşımıza çıkacak aktris, diğer oyuncular gibi ilk olarak Eylül ayındaki sezon prömiyerinde karşımıza çıkacak. Daha önceden Pushing Daisies (Olive Snook) ve The West Wing (Annabeth Schott) dizilerinde rol alan 43 yaşındaki aktris son dönemde Glee (April Rhodes), Hot in Cleveland (Courtney) gibi dizilere konuk oldu.

Dizi kadrosuna katıldığı açıklanan bir diğer isim ise Nathan Lane. CBS'in resmi twitter hesabından yapılan duyuruya göre aktör yeni sezonun konuk isimleri arasına ismini yazdırdı. Aktörün rolü hakkında şu an için elimizde detaylı bilgiler mevcut değil. Ancak Lane'in birden fazla bölümde yer alacağı biliniyor. Birçok tiyatro oyununda yer alan 56 yaşındaki aktör dizi kariyerinde ise Frasier (Phil), Curb Your Enthusiasm, 30 Rock (Eddie Donaghy) ve Modern Family (Pepper Saltzman) gibi komedi dizilerine konuk oyuncu olarak katıldı.

Geçtiğimiz sezonlarda kadrosuna kattığı Matthew Perry, Michael J. Fox, Carrie Preston, Martha Plimpton, Amy Sedaris ve Parker Posey gibi konuk oyuncularla dikkat çeken The Good Wife görüldüğü üzere önümüzdeki sezona da güçlü ve yetenekli isimleri kadrosuna katarak hazırlanıyor. Michelle King ve Robert King ikilisinin yaratıcısı olduğu dizi, yeni sezonuyla sonbahar döneminde CBS ekranlarına geri dönecek.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder