8 Haziran 2012 Cuma

THE GOODWİN GAMES KONUSU

Babalarının ölümünden sonra eve dönen ve büyük bir servet ile beraberinde pek çok şeyle karşılaşan üç kardeşin hikayesi üzerine kurulu.
Üç kardeşten Henry , kardeşlerin en büyük ve cerrah olmuş olan Goodwin'idir. Eve dönmenin ona getirisi, hayatı boyunca yaptığı seçimleri sorgulamak ve tek aşkı Lucinda ile karşılaşmak olur. Ortanca çocuk Chloe çocukken bir matematik dahisi olsa da popüler bir kız olmak için sayılardan ve okul kıyafetlerinden vazgeçmiş olan Goodwin'dir. Eve geri dönüşün ona getirisi babasının sayılara duyduğu aşkı canlandırmak için bıraktığı mesajlar ve birlikte olması gereken kişinin ona hatırlatılması olur.
Üçlünün en küçüğü Jimmy  ise tefeciye borçlu, eski hükümlü bir gitarist olarak mirasa en çok ihtiyacı olan Goodwin'dir. Kardeşlerine olduğu gibi, Jimmy'nin eski eve geri dönüş faturası ise sekiz yaşına gelmiş kızı olur.


Mezardan çocuklarını kontrol eden Benjamin Goodwin, arkasında üç kardeşe bazı görevler bırakır. Çocuklarının kendilerini bulmalarını, kardeşliklerini hatırlamalarını ve hayattan ders çıkarmalarını sağlayacak türden olan, karşılığında da 20 milyon dolar getirecek türden görevler... Üç kardeş için de eve geri dönmeleriyle birlikte Goodwin Oyunları başlamış olur.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder