23 Haziran 2012 Cumartesi

DEXTER 7.SEZON HABERLERİ

27 Haziran Çarşamba günü sezonun dördüncü bölümü Run'ın çekimlerine başlanacak.

* Yeni sezonun bölüm isimleri belli olmaya devam ediyor. Sezonun beşinci bölümünün ismi 'Swim Deep' olacak. Dördüncü bölüm Run'ın detayları da geldi. John Dahl'ın yönetmenliğini yapacağı bölümün senaryosu ise dördüncü sezonun dokuzuncu bölümü Hungry Man'in yazarlığını da yapan Wendy West tarafından kaleme alınıyor. Run, belirlenen yayın takvimine göre 21 Ekim Pazar akşamı Showtime ekranlarına gelecek.


* NBC dizisi Parenthood'da Sydney Graham karakteriyle izlediğimiz çocuk oyuncu Savannah Paige Rae, sezon prömiyeri Are You...?'da Debra'nın (Jennifer Carpenter) çocukluğunu oynayacak.

* TV Line'ın raporuna göre yeni sezonun hikayesinde striptiz kulüplerinin (özellikle birisinin) önemli bir yeri olacak. Yedinci sezon için hikayeye katılan yeni karakterlerin özelliklerine baktığımızda da böyle bir çıkarım yapabiliriz.


* Showtime'dan yapılan duyuruya göre Dexter'ın web animasyon serisi olan Dexter: Early Cuts'ın devamı geliyor. Comic-Con panelinde ilk gösterimi gerçekleşecek olan Early Cuts: All In the Family'nin anlatıcısı ise Michael C. Hall.

* Comic-Con panelinde yeni sezonun ilk bölümü olan "Are You...?" için iki dakika süreli bölüme ilk bakış videosu izleyicilere sunulacak. İlk uzun tanıtım videosu için hazır olalım!


* Dünya çapında geniş bir izleyici kitlesine sahip olan Dexter, sosyal ağlarda da başa oynuyor. Dizinin resmi facebook hesabının takipçi sayısı geçtiğimiz günlerde 12 milyon sınırını da geçti.


* Dizinin yeni sezon oyuncu kadrosuna katılan isimlerden Matt Gerald (Avatar, The Shield) ve şarkıcı aktris Lauren C. Mayhew ikilisinin aynı karede yer aldığı bir set fotoğrafı yayınlandı. Sezonun üçüncü bölümü Buck the System'in hazırlıkları esnasında çekilen kareyi yazımızın devamında bulabilirsiniz.

* Dexter ekibi 12-15 Temmuz tarihleri arasında San Diego, California'da düzenlenecek olan Comic-Con International 2012 organizasyonuna 12 Temmuz Perşembe günü katılacak. Katılımcı ekip ise şu isimlerden oluşacak: Michael C. Hall (Dexter), Jennifer Carpenter (Deb), sezonun konuk ismi Yvonne Strahovski ve idari yapımcılar John Goldwyn, Sara Colleton, Scott Buck.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder