21 Haziran 2012 Perşembe

PRETTY LİTTLE LİARS 3.SEZON HABERLERİ

Pretty Little Liars'da üçüncü sezon heyecanı başladı. A'nın gizemi, cevapsız sorular, entrikalar ve sürprizler.. Kısacası Rosewood'da her şey bıraktığımız gibi!

Sezon öncesi konuk oyuncu haberleriyle gündemimize gelen diziye yeni konuk oyuncular katılmaya devam ediyor. Pretty Little Liars hayranları! Ezra Fitz ve Noel Kahn'ın erkek kardeşleriyle tanışmaya hazır mısınız?


Son dönemde ABC'nin Revenge ve Fox'un Alcatraz dizilerinde konuk oyuncu olarak karşımıza çıkan Robbie Amell, Pretty Little Liars'ın üçüncü sezon oyuncu kadrosuna katıldı. Amell, TV Line'ın raporuna göre dizide Noel Kahn'ın (Brant Daugherty) erkek kardeşi Eric Kahn karakterini canlandıracak. Eric Kahn hikayede ilk olarak 07 Ağustos'ta ekranlara gelecek sezonun dokuzuncu bölümünde belirecek. Karakterin ilerleyen bölümlerde yeniden karşımıza çıkma ihtimali de mevcut.

1 yorum:

  1. bişey sorcam fılımde ılk basta alisin ölüsünü buluyorlar daha sonra a nın alısın yumurta ıkızı kardesı oldugu ortaya cıkar alisde bu sırada akıl hastanesındeymıs alis akıl hastanesınden cıkıyor ve kardesını öldürüyormus peki o zaman taa 1. sezonda alis cesedi diye buldukları kim ? bunu anlayamadım

    YanıtlaSil