21 Haziran 2012 Perşembe

GRİMM 2.SEZON HABERLERİ

Grimm'in ikinci sezon çekimleri 30 Mayıs Çarşamba günü Portland'da başladı.

* Son dönemde HBO'nun yaz dönemi dizisi True Blood'un üçüncü sezonunda (Franklin Mott) ve NBC'nin iptal ettiği dizilerden The Cape'de (Peter Fleming/Chess) izlediğimiz 44 yaşındaki İngiliz aktör James Frain, Zap2it'in haberine göre yeni sezonda yinelenen bir rolle Grimm'de yer alacak. Aktör dizide Captain Sean Renard'ın (Sasha Roiz) erkek kardeşi Eric Renard karakterini canlandıracak. Kardeşi ile çok yakın ilişkisi olmayan Eric, çok kötü bir yaratığın şehre doğru yol almasının ardından Portland'a gelecek. Planlarını paylaşacak Eric'in hedefi ise Nick (David Giuntoli) gibi gözüküyor!

* Dizinin ilk sezonunda Rosalee Calvert (Fuchsbau) karakteriyle beş bölüm boyunca karşımıza çıkan Bree Turner yeni sezonda düzenli bir rolle kadroda yer almaya devam etme konusunda yapımcılarla anlaşma sağladı. TV Line'ın raporuna göre Rosalee Calvert karakteri ikinci sezon hikayesinde daha büyük ve önemli bir rol edinecek. Bree Turner, Grimm kadrosuna katılmadan önce çeşitli film projeleri ve The Ugly Truth, Rules of Engagement gibi dizilerde rol almıştı.

* Lost (Jacob), Supernatural (Lucifer), Being Human (Bishop) gibi dizilerden tanıdığımız Mark Pellegrino, TV Line'ın raporuna göre Grimm'in ikinci sezon kadrosuna katılan bir diğer oyuncu. Aktörü dizide, Hank'ın (Russell Hornsby) eski lise arkadaşı Jarold Kempfer karakteriyle izleyeceğiz. Kempfer, kızı kaybolduktan sonra Hank'ten yardım isteyecek. Ancak kendisinin sakladığı bir sır vardır: Jarold, 'coyotl' olarak bilinen vahşi bir yaratık haline dönüşebilmektedir. 47 yaşındaki tecrübeli aktör yukarıda saydığımız yapımlar dışında son dönemde Chuck (Tom Dempsey), Castle ve CSI: Miami gibi daha birçok diziye konuk oyuncu olarak katıldı. Pellegrino aynı zamanda Lost'un eski oyuncu kadrosundan Grimm'e katılan üçüncü isim oluyor. Titus Welliver (Farley Kolt) ve Daniel Roebuck (Lt. Peter Orson) diziye konuk olan diğer eski Lost aktörleri arasında yer alıyor.

* Universal Television ve Hazy Mills ortaklığında hazırlanan Grimm'in ikinci sezonunun yazar ekibini yine Stephen Carpenter, David Greenwalt ve Jim Kouf üçlüsü oluşturuyor. Sean Hayes, Todd Milliner (Hot In Cleveland) ve Norberto Barba (Law & Order: Criminal Intent) ise idari yapımcı kadrosunda görev yapan isimler.


* Dizinin yaratıcılarından David Greenwalt, SciFiNow'a yaptığı açıklamada Nick'in yeni sezonda yeni tehditlere karşı savaşacağını ve ikinci sezonda farklı ve yetenekli düşmanlarla karşılaşacağımızı belirtirken, dizinin yıldız isimlerinden Silas Weir Mitchell (Monroe) ise Collider'a yaptığı açıklamada gelecek bölümlerde canlandırdığı karakterin tehlikeli yönlerini keşfetmek için istekli olduğunu ifade etti.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder