20 Aralık 2011 Salı

THE WALKNG DEAD 2.SEZON HABERLERİ


The Walking Dead yapımcılarından ve çizgi romanın yaratıcı ismi Robert Kirkman yaptığı açıklamada AMC'nin zombi dramasının ikinci sezonunun ikinci yarısında izleyicileri yeni çılgın şeylerin beklediğini ifade etti.


Kirkman, Entertainment Weekly'e geçen akşam yayınlanan sezon ortası final bölümü 'Pretty Much Dead Already' hakkında konuşurken ''Bu insanlar artık birbirleriyle karşı karşıya kalacak ve mücadele içerisinde olacak. Hershel'in sırrı sonunda açığa çıktı ancak bu sır beraberinde Sophia hakkındaki gerçeği öğrenmelerine de sebep oldu. Ayrıca, bundan sonra yeni karakterlerle tanışmaya hazır olun. Dönüşümüzle beraber kısa sürede yeni karakterleri göreceksiniz. The Walking Dead'in ekranlara dönüşü harika olacak'' ifadelerini kullandı.


Jenner'ın geçtiğimiz sezon sonunda CDC binasındaki patlamadan önce Rick'in kulağına fısıldadığı şeyin bir çok kişinin tahminine göre Lori'nin hamile olduğu yönünde olmasına rağmen Rick'in eşinden haberi aldığında gerçekten şaşırmış olması durumu hakkında ne düşündüğü sorusuna Kirkman ''Şimdilik sadece bu sırrın er ya da geç ortadan kalkacağını ve açıklığa kavuşacağını söyleyebilirim'' cevabını verdi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder