17 Aralık 2011 Cumartesi

DARYL SABARA VE HANNAH MARKS GRİMME KONUK OLUYOR


Daryl Sabara ve Hannah Marks ikilisi NBC'nin fantastik dizisi Grimm'in kadrosuna konuk oyuncu olarak katıldı.


Entertainment Weekly'nin haberine göre, her iki isim geleneksel masal Hansel ve Gretel'den esinlenerek hazırlanan bölümde gözükecek. Sabara ve Marks dizide kardeş ve evsiz gençleri oynayacak. Yer alacakları bölümün ismi ise 'Organ Grinder' olacak.


Hanson ve Gracie karakterleriyle karşımıza çıkacak olan ikili Portland sokaklarında hayatta kalmaya çalışırken beklenmedik şekilde yaratıkların dünyasında insan organlarının söz konusu olduğu bir karaborsa ortamına yakalanıyorlar.


Daryl Sabara dizi dünyasında daha önceden Weeds'de Tim Scottson karakteriyle bir kaç bölümde yer almıştı. 19 yaşındaki genç oyuncu ayrıca Spy Kids, A Christmas Carol ve Machete gibi bir çok filmde rol aldı.


18 yaşındaki Hannah Marks ise dizi dünyasında daha önceden Weeds, FlashForward ve Necessary Roughness gibi yapımlarda rol almıştı.


David Giuntoli'nin cinayet masası dedektifini oynadığı, Grimm's Fairy Tales karakterlerinden ilham alınarak geliştirilen karakterlerin yer aldığı bir dünyada geçen fantastik dizi Grimm, Cuma akşamları NBC ekranlarına gelmeye devam ediyor. Dizi, bu hafta yayınlanacak 'Let Your Hair Down' bölümüyle kaldığı yerden devam ediyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder