28 Aralık 2011 Çarşamba

TEEN WOLF'DE 2.SEZONDA YENİ KİŞİLİKLER

MTV'nin 2010 ve 2011'deki en yüksek reytingli yeni dizisi olmayı başaran 'Teen Wolf' 12 bölümlük ilk sezonuyla ekranlara gelmiş ve 15 Ağustos'ta yayınlanan Code Breaker bölümüyle sezonu sonlandırmıştı.

Temmuz ayı içerisinde MTV program başkanı David Janollari tarafından dizinin 2.sezon onayını aldığı resmi olarak açıklanmış ve ikinci sezon için hazırlıklara başlanmıştı. Teen Wolf fanları ilk sezon boyunca Scott'ın (Tyler Posey) kurtadama dönüşümüne ve hikaye boyunca karşılaştığı engeller, gerçekler ve Allison ile yaşadığı aşka tanıklık ettiler.


Henüz başlangıç tarihi konusunda resmi bir açıklama yapılmayan ancak yine yaz aylarında başlaması beklenen ikinci sezonda ise daha fazla kurt, daha çok aşk ve daha fazla sayıda tehlike içindeki insanlar bizi bekliyor olacak.


Yeni sezon kadrosunda yeni yüzlerle de karşılaşacağız. Bunlardan ilki Gage Golightly. 18 yaşındaki genç aktrist dizide Beacon High öğrencilerinden Erica karakterini canlandıracak. Erica, bazı çocukların ve kurtadamların gözdesi haline gelecek zor bir kızı oynayacak. Golightly'nin sezon içerisinde birden fazla bölümde karşımızda yer alacağını belirtelim. Son dönemde özellikle The CW dizisi Ringer'da Juliet Martin'in belalı sınıf arkadaşı Tessa Banner rolüyle hatırlayabileceğimiz aktrist The Troop ve Heartland gibi yapımların da kadrosunda yer almıştı.


Dizide Boyd karakterini canlandıracak Sinqua Walls ise ikinci sezonun bir diğer yeni yüzü olacak. Birden fazla bölümde karşımıza çıkacak Boyd karakteri Beacon Hills High School'un utangaç, çekingen ve ürkek görünümlü ancak göründüğünden farklı olan öğrencisi olarak tanımlanıyor. Sinqua Walls dizi dünyasında The Secret Life of the American Teenager'daki Daniel ve Friday Night Lights'daki Jamarcus Hall rolleriyle hatırlanabilir. Aktör bunun dışında Blue Mountain State, CSI, Pair of Kings ve Grey's Anatomy gibi bir çok diziye konuk oldu.


Tyler Posey, Dylan O’Brien, Crystal Reed, Holland Roden ve Colton Haynes'ın başrollerde olduğu Teen Wolf'un yeni sezon çekimleri devam ediyor

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder