28 Aralık 2011 Çarşamba

RİTA WİLSON GERİ DÖNÜYOR

Tecrübeli aktrist Rita Wilson, CBS dizisi The Good Wife'a geri dönüş yapacağını açıkladı.

55 yaşındaki aktrist dizide ilk olarak bu sene başlarında 'Net Worth' bölümünde gözükmüş, Mart ayında yayınlanan 'Great Firewall' bölümünde ise ikinci kez karşımıza çıkmıştı. Kendine güveni yüksek ve güçlü bir karaktere sahip başarılı bir avukat ve Diane'nin (Christine Baranski) eski bir arkadaşı olan Viola Walsh rolüyle dizide yer alan aktist yakın bir zamanda tekrar hikayeye dahil olacak.


Twitter hesabından yaptığı açıklamada The Good Wife fanlarına seslenen ve Viola Walsh karakteriyle bu sezon içinde geri döneceğini söyleyen Wilson'un karakteri Viola Walsh son olarak Alicia Florrick'e (Julianna Margulies) ''Burası sana uygun değil, konuşmalıyız, kıymetini bilmiyorlar, ben bilirim'' sözleriyle şirketinde çalışması için teklifte bulunmuş, Alicia'nın ilgilenmediğini dile getirmesinin ardından ise ''ısrarcıyımdır'' diyerek kartını Alicia'a bırakarak yanından ayrılmıştı. Viola'nın dönüşünde bu teklifin tekrar edip etmeyeceğini göreceğiz.


Rita Wilson dizi dünyasında The Good Wife dışında Law & Order: Special Victims Unit, My Big Fat Greek Life, Curb Your Enthusiasm ve Frasier gibi dizilerde de konuk oyuncu olarak yer almıştı. Daha çok filmlerle gündeme gelen Wilson sinema dünyasında ise Volunteers, Teen Witch, The Bonfire of the Vanities, Barbarians at the Gate, Mixed Nuts, Sleepless in Seattle, Now and Then, That Thing You Do!, Jingle All the Way, Runaway Bride, Invisible Child, The Story of Us ve Raise Your Voice gibi bir çok yapımda rol aldı.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder