4 Mayıs 2012 Cuma

SPARTACUS YENİ SEZON KADROSU ŞEKİLLENİYOR


Spartacus vengeance bittikten sonra, yeni yayın dönemi çalışmalarına başladı ve yeni sezon için 3 kadın oyuncu ile anlaşıldı.

İlk oyuncumuz Anna Hutchison dizide Roma'nın yüksek rütbeli ve güçlü kişilerinden birinin seçkin ve varlıklı karısı Laeta karakteriyle rol alacak. Spartacus'un büyüyen köle isyanı, kendisinin ve en yakınında bulunan kişilerin yaşamlarını etkilemeye başlamıştır. Bu ortamda Laeta, kendisini Spartacus'a karşı bir savaşın içine girmiş olarak bulacaktır.
3.oyuncumuz  Gwendoline Taylor  ise Romalıların zulmünden kurtarılmış, artık özgür olan genç ve güzel bir köleyi oynayacak. İsyanın kilit liderleri ile bağlantıya geçecek olan Sibyl ismindeki karakter, bu kilit liderlerin hayatlarını etkileyecek bir yolculuğa çıkacak.

İkinci oyuncumuz Jenna Lind, Marcus Crassus'un sadık kölesi Kore rolüyle izleyicilerin karşısında olacak. Kore, derin duygularla bağlı olduğu Crassus için bulunduğu konumu kafasına takmamakta olup Spartacus ve isyanını sona erdirmek için görevlendirilmiştir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder