14 Mayıs 2012 Pazartesi

MİSSİNG İÇİN YOLUN SONU

ABC kanalının bir diğer yeni dizisi Missing'de beklenen reyting oranına ulaşamayınca iptal edildi. Açıkça söylemek gerekirse Ashley JUDD  var diye büyük umutlarla izlemeye başlamama rağmen 6.bölümde bende izlemeyi bırakmıştım. Konusunu kısaca hatırlatmak gerekirse; kaybolan oğlunu bulmak için Avrupa'ya giden eski bir CIA ajanı Becca Winstone'un  maceralarını konu ediyordu.

4 yorum:

  1. Bence bırakmamalıydın, çok harika bir sezon sonu oldu. Üzüldüm açıkcası bu haberi okuyunca. Baya üzüldüm.

    YanıtlaSil
  2. sezonun ortalarına doğru dağatsada bencede sezon sonuna doğru toparladı.güzel bir finaldi. finalin ülkemizde olmasıda ayrı bir güzellik kattı.. her nekadar yine türkiye demek camiler ve kapalıçarşıdan ibaret olsada onlar için ilk defa bir yabancı yapımda boğazı levent maslak gökdelenlerin havadan görüntüsü görebildik. belki istanbulun bugune kadar gördüklerinden ibaret olmadığını anlamışlardır:) devam etmemesine üzüldüm fakat bukadar çok ülkede yapılan çekimlere tabiki para yetmez. çok masraflı bir yapım. daha az maliyet daha iyi bir senaryo ile ikinci sezonu su götürürdü. kısmet artık :)

    YanıtlaSil
  3. bende çok üzüldüm harika bir filmdi gercekten. hatta diğer sezonu da merakla bekliyordum.. şuan bu haber beni üzdü .. :(

    YanıtlaSil
  4. Bence harika bir dizi idi..

    YanıtlaSil