22 Ocak 2014 Çarşamba

REİGN KONUSU

Mary Stuart, İskoçya Kraliçesi unvanını daha 6 günlükken, babasının ölümüyle birlikte almıştır. Bebekten Fransa’ya gönderilen ve çocukluğunu Fransa sarayında geçiren Mary, hayatına kast etmeye çalışan, taht peşindeki tehlikeli insanlar yüzünden 6 yaşındayken tekrar İskoçya’ya, bir manastıra gönderilmiştir. Günümüze geldiğimizde ise 16 yaşındaki kızımız, güzel, tutkulu, gücü ele alıp yükselmeye hazır bir hükümdar adayıdır.
Mary daha çocukken, Fransa kralının oğluyla nişanlandırılmıştır. Şimdi ise İskoçya’nın stratejik aile birliği oluşturma çabaları ile çeşitli planları gerçeğe dönüştürme zamanı gelmiştir ve şimdi tekrar manastırda da hayatı tehlikeye girince, kızımız aynı zamanda çok yakın arkadaşları olan 4 nedimesiyle birlikte tekrar Fransa sarayına yollanır.

Çocukluklarında uzun bir süre beraber zaman geçirmelerine ve şimdi de gayet iyi bir kimya tutturmalarına rağmen nişanlısı Prens Francis, bu çıkarlar uğruna yapılacak evliliğe çok sıcak bakmamaktadır. Üstelik saraydan biriyle de romantik ve hala tam olarak bitmiş sayılmayan bir ilişkisi vardır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder