31 Ocak 2014 Cuma

ATLANTİS KONUSU

 Ünlü kayıp kıta Atlantis burada şehir/krallık olarak karşımıza çıkıyor ve dizinin kahramanları da bu şehrin/krallığın önde gelenleri ya da sakinleri.  Şöyle ki:
Jason, günümüz dünyasında yaşayan bir gençtir ve bir gün babasının gemisinin battığı yeri görmek, enkaz yerini incelemek ve hatta kayboluşuyla ilgili daha fazla bilgi edinmek için o noktaya bir dalış yapmak ister. Dalışı yapar, her şey yolunda giderken bir karışıklık olur ve kendisini gizemli bir şekilde ve bir anda Atlantis’te buluverir. Hiç bilmediği ve hiç tanımadığı kişilerden oluşan bir şehirdedir. Kısa zamanda öğrenir ki bu yer günümüzün ünlü Atlantis’idir.
Geri dönüş yolunu aramaya başlarken bir yandan babasını soruşturmaya da devam eder. Ama kısa sürede anlaşılır ki burada kalakalmıştır. O da babasını arayışına devam ederken bu yeni yere ayak uydurmaya çalışır ve çok geçmeden tesadüf sonucu 2 yeni kişiyle tanışır: Herkül ve Pisagor.
…ve evet, ilki bizim bildiğimiz ve hep duyduğumuz güçlü Herkül. Bu dizide yarı Tanrı olayı ve Zeus durumu falan yok. Hatta az aşağıda da gördüğünüz gibi kendisi güçlü olsa da şişman ve alkoliğin teki. Pisagor da matematik dünyasının ünlü ismi olan Pisagor. Bu ikisi nasıl olmuşsa olmuş, birbirleriyle iyi arkadaşlar. Jason da aralarına giriyor. Sonrası ayrılmaz üçlü durumu.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder