16 Eylül 2013 Pazartesi

HOW I MEET YOUR MOTHER 9.SEZON HAKKINDA

Lily Anne ile Nasıl Tanışacak?

Dizinin yaratıcıları Carter Bays ve Craig, Ted’in (Josh Radnor) kendisinin gelecekteki eşi ile tanışmadan önce dizinin diğer bütün ana oyuncularının Anne ile tanışacaklarını söylediler. Milioti’nin karakteri ile ilk önce düğüne giderken Anne ile aynı trende Farhampton’a giden Lily (Alyson Hannigan) tanışacak. Karakterin adı henüz açıklanmadı muhtemelen sezonun ilerleyen bölümlerine kadar da açıklanmayacak. Annenin Lily üzerinde oldukça iyi bir ilk izlenimi olacak muhtemelen işin içinde kurabiyeler de olacak.

Ted’in İçinde Küçük Bir Leslie Knope Var

Lily Ted’in giderek çekilemez bir hale geldiği bir yolculuğun ardından Long Island’a gelir ve trene biner. Öğrendiğimize göre Mr. Mosby’nin tahmin edebileceğiniz bir “Parks and Recreation” çalışanı gibi küçük ayrıntılarla dolu dosyalara karşı bir düşkünlüğü varmış.

Akrabalar

Limuzin ile Farhampton’a doğru giderlerken Robin ve Barney aile meseleleri hakkında konuşmaya başlarlar. Özellikle düğüne davet ettikleri tuhaf akrabalarının sayısı hakkında endişelenirler. Özellikle bir kuzen çiftimizi düğünlerinde oldukça rahatsız edebilir.

Belalı Yolculuk

Sherri Shepherd’ü ilk olarak küçük Marvin ile birlikte Minnesota’ya geri dönüşleri sırasında Marshall’ın yanında oturan bayan olarak göreceğiz. Marshall Lily’e söylemeden yargıçlık teklifini kabul ettiği için yolda haklı olarak çıldırmaya başlamıştır ve yanında da dünyanın en iyi yol arkadaşı yoktur. İşler burada sadece yokuş aşağı gider.

Kennedy Paketi

Bu Lily’nin Farhampton’da düğünün yapılacağı mekânda almaya karar verdiği bir şeydir ve görünen o ki sezon boyunca karşımıza çıkacak olan bir şaka olacak. Yani “Teşekkürler Linus” lafını çokça duyabilirsiniz.

Remiks

Birkaç sahnede “Bang bang bangity bang” şarkısının yavaş versiyonunu duyabilmek için kulaklarınızı iyi açın.

McLaren’in Yeri

Sezonun ilk bölümünün büyük bir kısmı düğünün olduğu mekanda geçecek ama Bays’in daha önceden söz verdiği üzere bölümde fazlasıyla hoplayıp zıplamalar da olacak. Buna grubun birlikte vakit geçirdikleri sahne de dahil olacak.

How I Met Your Mother sezon açılışını 23 Eylül 2013, Pazartesi günü saat 20:00’da yapacak.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder