7 Mayıs 2012 Pazartesi

THE VAMPİRE DİARES 3.SEZON FİNALİNDE NELER OLACAK

10 Mayıs akşamı 3.sezon finalini yapacak olan dizide şok eden bir final olacağı oyuncular ve yapımcı tarafından sık sık ifade ediliyor.

Sezon finalinde bir süredir görmediğimiz bir karakterin yeniden ortaya çıkışına tanıklık edeceğiz. Elijah karakteriyle tekrar dönüş yapacak olan Daniel Gillies yaptığı açıklamada canlandırdığı Elijah karakteriyle The Vampire Diaries'ın sezon finalinde yeniden gözükeceğini belirtti. 36 yaşındaki aktör E! Online'a konuşurken ''Geri dönüyorum. Mystic Falls'da heyecanlı ve sıcak bir karmaşık ortam mevcut. Elijah, düzeni yeniden sağlamak için dönüyor'' ifadelerini kullandı. Gillies ayrıca sezon finalinin kalpleri kırabileceğini söylerken bazı trajedik olaylara hazır olmamız gerektiği mesajını verdi.


Oyuncu kadorsu ve dizi ekibinden gelen açıklamalar sezon finalinin oldukça heyecanlı geçeceğini gösteriyor. Dizide Klaus karakterini canlandıran Joseph Morgan geçtiğimiz günlerde sezon finali hakkında ''Şok edici gelişmeler The Vampire Diaries dünyasında önemli değişikliklerin yaşanmasına neden olacak. Bu konuda ürkmüş olmalısınız! Herkesin bu durumdan hoşlanacağını düşünmüyorum. Yaşanacaklar, bazı kuvvetli görüşleri ve tarafları kışkırtacak. İnsanlar sezon finalini çok konuşacak ve bizim istediğimiz de bu!'' açıklamalarında bulunmuştu.

Sezon finalinin merakla beklenen konu başlıklarından bir diğeri ise Elena'nın seçimi olacak. The Vampire Diaries'ın idari yapımcılarından Julie Plec bu konuyla ilgili yaptığı açıklamada yaklaşmakta olan sezon finali bölümünün Elena'nın, Salvatore kardeşler arasında yapacağı seçimin hangi taraftan yana olacağını bizlere göstereceğini söylemişti. Bu karar sonrasında Stelena ya da Delena destekçilerinden bir taraf sevinecek gibi gözüküyor. Ancak, sürprizlerle dolu bir senaryoya sahip olan dizide Elena'nın alacağı beklenmedik bir karar ise izleyicileri şaşırtmamalı diyoruz. Tüm bu soruların cevabını alabilmek için kısa bir süre daha beklemek durumundayız.

Sezon finalinde pek çok flashback sahne ile karşılaşacağımızı da hatırlatalım. Flashback sahnelerde Elena'nın diziyi izlemeye başladığımız zamandan önceki yaşamı ve ailesinin zamansız ölümünden önceki süreç üzerine yoğunlaşılacak. Jeremy ve Elena'nın teyzesi Jenna'nın anıları ile birlikte Elena'nın anne ve babasının trafik kazası geçirdiği güne de gidilecek. Ayrıca, Elena ile Stefan'ın ilk tanıştıkları güne de gideceğiz.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder