11 Şubat 2012 Cumartesi

NOUREEN DE WULF ANGER MANAGEMENT KADROSUNDA

Noureen DeWulf, FX kanalında yayına girecek olan Charlie Sheen'in başrolünde oynayacağı Anger Management kadrosuna katıldı.

Noureen DeWulf dizide terapi grubunun bir üyesi olarak karşımıza çıkacak. Şımarık zengiz bir kız olarak tanımlanan DeWulf'un canlandıracağı karakter, sadakatsiz sevgilisine silahlı saldırıda bulunmasının ardından mahkeme kararıyla kendisini öfke yönetimi terapisinde bulacaktır.




Ülkemizde Asabiyim ismiyle gösterilen, Adam Sandler ve Jack Nicholson ikilisinin başrollerini paylaştığı 2003 yapımı Anger Management filminden uyarlanacak ve ilk etapta on bölümlük siparişi verilen Anger Management'ın FX ekranlarında Haziran ayında prömiyerini yapması planlanıyor. Dizi, beklenen ilgiyi görür ve güçlü reyting oranları elde ederse 90 bölümlük ek sipariş verilmesi gündeme gelecek.
Böylelikle dizinin oyuncu kadrosu iyice belirginleşmeye başlıyor. Charlie'nin eski karısını oynamak üzere Shawnee Smith  geçtiğimiz haftalarda kadroya katılırken, son olarak ise Sheen'in canlandıracağı karakterin terapisti ve iyi arkadaşı Kate rolüyle Selma Blair  dizi kadrosuna katılmıştı.   

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder