28 Nisan 2012 Cumartesi

TEEN WOLF 2.SEZON 3 HAZİRAN DA

Teen Wolf'un ikinci sezonu 03 Haziran Pazar akşamı MTV Film Ödülleri organizasyonu yayınının hemen ardından MTV ekranlarına gelecek iki parçadan oluşan sezon prömiyerinin ilk bölümüyle başlayacak. Ertesi gün yani 04 Haziran'da ise dizi kendi gününde sezon açılışının ikinci bölümüyle ekranlara gelecek.



 .
 

THE WALKİNG DEAD BİR KAÇ RESİM



THE VAMPİRE DİARİS DEN KARELER




THE SECRET CİRCLE SET RESİMLERİ















27 Nisan 2012 Cuma

TTNET Genç Yeteneklerin Yanında!

TTNET’in “Yeteneğe Destek, Yaratıcı Ekonomiye Destek Projesi”yle, gençlerimiz yeni kariyer firsatlarını keşfediyor.

Bilişim sektörüyle tanışan gençler, aldıkları eğitimlerle iş hayatına hazırlanıyor. TTNET, Türk ekonomisine destek oluyor. Siz de bu ücretsiz eğitimler hakkında bilgi almak için hemen tıklayın.

Bir bumads advertorial içeriğidir.

JENNİFER MORRİSON FİNAL İÇİN HOUSE MD. YE DÖNÜYOR

Geçtiğimiz aylarda yaptığı açıklamada diziye geri dönmesi gibi bir durumun söz konusu olmadığını ve kimsenin kendisiyle bu konuda iletişime geçmediğini söyleyen Jennifer Morrison, bu konuda yeni gelişmeler yaşanmış olacak ki TV Line'ın doğruladığı habere göre dizi finalinde izleyicilerle buluşmaya hazırlanıyor. 2004-2010 yılları arasında Dr. Allison Cameron rolüyle hikayede yer alan Jennifer Morrison böylelikle uzun bir aranın ardından yeniden House M.D.'de gözükürken dizinin son performansı ve vedasına katılmış olacak.



Bu gelişmeyle birlikte dizinin Everybody Dies isimli final bölümü için Olivia Wilde (Dr.Remy 'Thirteen' Hadley), Kal Penn (Dr.Lawrence Kutner) ve Amber Tamblyn'in (Martha Masters) ardından dizinin eski oyuncularından birisi daha kadroya katılmış oldu. Final özel yayını iki saatten oluşurken, final bölümünün öncesinde ise bir saatlik nostaljik yayın gerçekleşeceğini hatırlatalım

PRETTY LİTTLE LİARS 3.SEZON HABERLERİ

ABC Family kanalının sevilen dizisi Pretty Lİttle Liars'ın 3.sezonunundan yavaş yavaş haberler gelmeye başladı.


Dizinin yeni sezon oyuncu kadrosuna katılan bir konuk oyuncu haberimiz var! Sterling Sulieman konuk oyuncu olarak dizide boy gösterecek.


Sulieman, TV Guide'ın haberine göre dizide Emily Fields ile yaşadığı ilişki ile tanıdığımız Maya St. Germain'ın  kuzeni Nathan St. Germain karakteriyle yer alacak. Hukuk eğitimi alan Nathan kısa süre içerisinde transfer öğrenci olarak geldiği Hollis College'da karşı cinsten öğrencilerin ilgisini çekecek.

MÜJDE FRİNGE 5.SEZON ONAYINI ALDI

Fox kanalının bilim-kurgu dizilerinden Fringe hakkında sonunda müjdeli haber çıktı. 5.sezon oanyını alan dizi 13 bölümlük harika bir final sezonuyla bizlerle olmaya devam edecek.


Fox kanalının başkanı Kevin Reilly yeni sezon onayı ile ilgili yaptığı açıklamada Fringe'in televizyonun en yaratıcı dramalarından birisi olduğunu belirtip yapımcı, yazar ve yetenekli oyuncu ekibine teşekkürlerini sunarken ''13 bölümlük final sezonu, Fringe'in tutkulu ve sadık izleyici kitlesinin hak ettiği zirveye ulaşacağımız finali sunmamızı sağlayacak. Final hem acı hem tatlı olmasına rağmen oldukça heyecan verici bir son sayfa olacak'' ifadelerini kullandı. Fringe'in yapımcısı JJ Abrams ise ''İmkansızı mümkün kılan Fox kanalına ve fanlarımıza karşı oldukça heyecanlı ve minnettarız. Fringe'in beşinci sezonuyla devam etmesi serinin heyecan dolu ve çılgın bir şekilde sonuçlanmasını sağlayacak'' şeklinde konuştu.
.
.