29 Şubat 2012 Çarşamba

Cappy Meyve Tanem: Yenecek Bu İçecek!

Hem yenilebilen, hem içilebilen şeye ne denir? Yenecek bir içecek denir! Cappy Meyve Tanem denir! Cappy Meyve Tanem, içindeki gerçek şeftali parçaları ile benzersiz bir ürün. Düşünsenize, sezonunda özenle seçilen şeftalilerin kabukları el değmeden soyuluyor, küçük küpler haline getiriliyor. Sonra bu küpler, özel dolum makineleri ile leziz meyve sularına dağıtılınca, ortaya şimdiye kadar yapılmamış, yepyeni bir lezzet çıkıyor. Cappy Meyve Tanem taneleri, kıvamı, yoğun tadı ve güzel kokusu ile çok farklı, doğal olmayan hiçbir koruyucu madde içermiyor olması da başka bir artısı.

Cappy Meyve Tanem; kampanya odağına diyaloğu koyarak Twitter, Facebook ve Ekşi Sözlük gibi platformlarda paradoksları irdeliyor.

Ürünün lansman kampanyasının başlangıcında da işin içinden çıkmaya çalışan iki ünlü isim var: Hayko Cepkin ve Mustafa Topaloğlu. Kendileri başlı başına paradoks olan konuklar, “Çık İşin İçinden” adlı, serinin ilk internet talk show’unda uzun zamandır hepimizin aklında olan fakat hiçbirimizin düşünmek istemediği, o denli kafa karıştırıcı olan soruların içinden çıkmaya çalışıyorlar. Mustafa Topaloğlu ve Hayko Cepkin’in paradoks tartışmaları herkesi çok değiştirecek.

Bir de siz şansınızı denemek için videoyu izleyip içinizdeki gizli filozofu dışarı çıkarabilir ve #cikisinicinden hashtag’ini kullanarak attığınız Tweet’lerle paradoks çözümlerine yardımcı olabilirsiniz. Baktınız yardım lazım, @meyvetanem’i takip edebilirsiniz.

Mustafa Topaloğlu ve Hayko Cepkin’in yer aldığı, serinin ilk internet talk show’u  7 Mart’ta Cappy Türkiye  Facebook sayfasında!

Yenecek mi, yoksa içecek mi? Hadi bakalım, #cikisinicinden!

Kampanyanın devamı ve paradokssal konuklarıyla gelecek talk show’ları izlemek için:
http://cappy.com.tr/yenecekbuicecek
http://www.facebook.com/CappyTurkiye
http://twitter.com/MeyveTanem
adreslerini ziyaret edebilirsiniz.

Bir bumads advertorial içeriğidir.


ONLY FOOLS AND HORSES KONUSU

Geçtiğimiz haftalarda ABC kanalı tarafından pilot bölüm siparişi verilen meşhur İngiliz komedisi Only Fools and Horses'ın Amerikan versiyonunun oyuncu kadrosu belirlenmeye başladı. Proje ilk duyurulduğunda Del Boy ve Rodney karakterleri için hangi isimlerin seçileceği merak konusu haline gelmişti ve o isimler belli oldu.

Only Fools and Horses'ın Amerikan çevrimi yeniden versiyonu, orijinalinde olduğu gibi iki kardeş (Del & Rodney) ve büyükbabalarının çabuk zengin olma yolundaki çeşitli girişimleri ve planları üzerine odaklanacak. Kahramanlarımız milyoner olma yolunda türlü türlü kılıklara girip, çeşitli numaralar çevirecek, güvenilmez mallar satmak gibi çeşitli yollara başvuracaktır.


Romeo+Juliet'in yıldız ismi John Leguizamo, Deadline'ın haberine göre kadroya katılan ilk isim oldu ve dizide ekibin lideri olan büyük kardeş Del karakterine hayat verecek.
.
Dizinin diğer ana karakteri Rodney'i canlandıracak isim ise Dustin Ybarra olacak.

THE VAMPİRE DİARİES KONUSU

The Vampire Diaries, Amerikalı yazar L.J. Smith'in 1991 yılında ilki çıkan aynı isimli kitap serisinden uyarlanmış bir dizi.





Virginia eyaletinin küçük bir kasabasında, Mystic Falls'ta yaşayan dizinin ana karakteri Elena Gilbert, ailesini kısa zaman önce bir kazada kaybeden 17 yaşındaki bir kız. Hem ailesinin kaybının üstesinden gelmeye hem de yoluna devam etmeye çalışan Elena'nın hayatı, okuduğu lisenin yeniden açıldığı gün, eskisi gibi olamayacak şekilde değişir.

Stefan Salvatore, yıllar önce terk ettiği Mystic Falls'a geri dönmüş bir vampir. Kendi yaşında gösteren herkes gibi okula başlayan Stefan, ilk günden Elena'nın ilgisini çeker. Aslında Elena da onun ilgisini... İkili, aralarındaki çekimin etkisiyle yakınlaşırlar ama güzel şeyler başlıyor denilen noktada her şey birden karışıverir. Stefan karşısında görmeyi beklemediği, aslında görmeyi istemediği tek kişiyi görür: Kardeşi Damon Salvatore'u...

Damon, kardeşinde bulunan her türlü özelliğin tam tersine sahip bir vampir. Stefan ne kadar iyiyse, Damon o derece kötü. Bunun yanında, Stefan, yıllar boyu başından geçenler nedeniyle insan kanı içmeyi bırakmış olsa da vampir doğasına karşı gelinmemesi gerektiğini savunan Damon, insanlardan beslenmekten çekinmeyen birisi. Ama ikili arasındaki zıtlığın ve anlaşmazlığın aslında çok eski bir temeli var.


Uzun yıllar önce, henüz insanken aynı kızdan hoşlanan iki kardeş, Katherine'in bir yangında ölmesi ve yangının arkasındaki yaşanmışlar nedeniyle bitmeyen bir gerilime sahipler. Damon'ı kendinden ve çevresinden uzak tutmak isteyen Stefan, geçmişte olanlardan Stefan'ı suçlayan intikam arayışındaki Damon ve Stefan'ın değer verdiği biri ve Katherine'e ikizi kadar benzediği için her şeyin merkezinde olan Elena... Mystic Falls sakinleri, Salvatore kardeşlerin geri dönmesiyle birlikte hiç sahip olmadıkları türden bir karmaşaya sürüklenirler

28 Şubat 2012 Salı

FLASHPOİNT RESİMLERİ




CRİMİNAL MİNDS SET RESİMLERİ




CHUCK 5.SEZON POSTERİ VE RESİMLER

İ





CASTLE 4.SEZON POSTERİ

CALİFORNATİON

Californication, Amerikan televizyon dizisi. Tom Kapinos yaratılmıştır. Yine Kapinos dizinin senaristliğini üstlenmiştir. Hank Moody isimli baş karakteri oyuncu David Duchovny canlandırmaktadır. Amerikan Showtime kanalı tarafından yayınlanan komedi ve dram tarzı dizidir. Aynı zamanda erotik içeriğe sahiptir. 2007 senesinde yayına giren dizi 2011 senesinde 4. sezonuna devam etmektedir. Dizi sezonları 12 bölümlüktür.
Dizinin görüntü yönetmeni Michael Weaver 2009 senesinde diğer görüntü yönetmeni Peter Levy ise 2008 senesinde bu dizi ile Emmy Ödülüne layık görülmüştür. Bunun dışında David Duchovny dizideki canlandırdığı karakter ile 3 kez Altın Küre adayı olmuş ve bunlardan birini kazanmıştır

26 Şubat 2012 Pazar

Ece Sükan Benim Bloguma Yakışan VAIO'yu Seçti... Sıra Sende!

Bana en çok Turuncu VAIO yakışıyor!

Ünlü moda ikonu Ece Sükan, Sony VAIO için ilginç bir işe imza attı. Blogların renkli dünyası ile Sony VAIO'nun renkli dünyasını birleştiren Ece Sükan, bir çok blog gibi benim blogumu da inceledi ve yakışacak olan rengi belirledi. Ece Sükan, blog içeriği, tasarımı, duruşuna göre 6 farklı rengi olan Sony VAIO içinden bana Turuncu VAIO'yu seçti.

Ayrıca Facebook üzerinde yapılmış özel bir aplikasyonla Ece Sükan profil fotoğraflarını inceliyor ve sana yakışan Sony VAIO'yu belirliyor. Sen de fotoğrafa tıklayarak Facebook üzerinden VAIO kazanma şansı yakalayabilirsin...

Bir bumads advertorial içeriğidir. sony-vaio

25 Şubat 2012 Cumartesi

DAVİD MORRİSEY THE WALKİNG DEAD KADROSUNDA

David Morrissey'in AMC'nin reyting rekortmeni dizisi The Walking Dead'in üçüncü sezon kadrosuna katıldığı açıklandı.


Şiddetli, tehlikeli birisi olarak tanımlanan ve çizgi roman okuyucularının önemini gayet iyi bildiği The Governor karakteri, The Walking Dead'in 16 bölümden oluşacak ve çekimlerine bahar aylarında Atlanta'da başlanacak üçüncü sezonunda hikayeye dahil olacak. Bu haberle birlikte, The Governor karakterinin hikayede yer alıp almayacağı ve diziye girerse kim tarafından canlandırılacağı konusunda dizimizi.com takipçileri için daha önceden haberlerini verdiğimiz, uzun süredir ortalıkta dolaşan spekülasyon ve söylentiler sonunda bir açıklığa kavuşmuş oldu.


Morrissey dizide Woodbury'de yeni bir küçük yerleşim yeri oluşturmuş hayatta kalan bir grubun liderliğini yapan The Governor karakterini canlandıracak. Robert Kirkman'ın yaratıcısı olduğu çizgi romanın fanlarının favori karakterlerinden biri olan The Governor acımasız ve sadist bir kişiliğe sahip olup gelecek bölümlerin önemli kötü adam karakterlerinden birisi olarak izleyicilerin karşısına çıkacak ve Rick Grimes (Andrew Lincoln) ve grubu için baş muhalif, düşman olarak hikayede belirecek.

24 Şubat 2012 Cuma

Bir Aşk, Bir Ejderha ve Baştan Çıkartıcı Kokular!

8x4’ten bir ilk daha: Rumeli Hisarı’nda muhteşem bir project mapping gösterisi! Beauty ve Beast karakterleriyle klasikleşen masal, 8x4 yorumuyla Rumeli Hisarı’nın duvarlarında hayat buldu.<br /><br />Daha önce Galata Kulesi’nden İstanbul’a deodorant püskürten 8x4, bu sefer de yeni deodorantları Beauty ve Beast’in fantastik dünyasını Rumeli Hisarı’na yansıttı. Güzel ve Çirkin masalından esinlenerek, hisarın duvarlarında fantastik bir aşk serüveni sergilendi.<br /><br />8x4 dünyasını Facebook'tan takip etmek isteyenler; <a target="_blank" href="http://www.facebook.com/8x4Turkiye" target="_blank">http://www.facebook.com/8x4Turkiye</a><br /><br /><span style="font-size:80%">Bir <a  href="http://www.bumads.com.tr/?clientid=94ec5287-2721-426f-96b4-b373490e1d68&offerid=114" title="bumads" target="_blank" rel="nofollow">bumads</a> advertorial içeriğidir.</span>
<script type='text/javascript'>ad_client = '94ec5287-2721-426f-96b4-b373490e1d68';ad_offer ='114';</script><script type='text/javascript' src='http://sayac.bumads.com.tr/showads.js'></script>

<iframe src="http://player.vimeo.com/video/37133072?title=0&byline=0&portrait=0&autoplay=1" width="475" height="267" frameborder="0" webkitAllowFullScreen mozallowfullscreen allowFullScreen></iframe>

22 Şubat 2012 Çarşamba

CASSİDY FREEMAN THE VAMPİRE DİARİES'TE

Smallville’in afeti Cassidy Freeman  yakında Vampire Diaries ile karşımıza çıkacak. Ama ondan önce oynayacağı karakter hakkında birkaç küçük ipucu topladık. 
Yapımcı Julie Plec Freeman’ın oynayacağı vampir karakter sage’i ” seksi, dinamik ve eğlenceli olarak tarif ediyor.Sage ile “1912″ adlı bölümde karşılaşacağız. Hikaye Damon’ın 100 yıl önce stefan yüzünden hayal kırıklığına uğrayıp ,çekip giden damon olduğu zamanlarda geçiyor.  1864 ve günümüz arasında damon şimdi sevdiğimiz kişi haline geliyor.Bölüm bize o yıllara ve sage’in bununla ne alakası olduğuna bir bakış sağlıyor. sage hem geçmişten görüntülerde hemde günümüzde görünecek.